Aviko jaunumi!

Aviko jaunumi!

04.09.2020

AVIKO PIEDĀVĀJUMĀ KRAUKŠĶĪGIE SĪPOLU GREDZENI!

Ja jums patīk sīpolu uzkodas, mums ir fantastiskas ziņas! Veikalos jūs jau varat atrast mūsu jauno produktu - Aviko Onion Rings, t.i., sīpolu gredzenus kraukšķīgā, garšīgā panējumā. Tie vienmēr ir ideāli kraukšķīgi, un jūs varat tos pagatavot gan krāsnī, gan cept taukvāres katlā. Kas ir unikāls - ražošanas procesā mēs izveidojam perfektus sīpola gredzenus un cieši pārklājam tos ar panējumu. Pateicoties šai apstrādei, sagatavošanas laikā mīkla nenokrīt no gredzeniem :) Un ir tik lieliski kraukšķīga!

RESTORĀNS MĀJĀS

Aviko sīpolu gredzeni ir vilinošs piedāvājums, lai tikai dažu minūšu laikā mājā pagatavotu no restorāna pazīstamo delikatesi. Tie darbosies gan kā ātra uzkoda, gan kā papildinājums pusdienas ēdieniem. Sīpolu gredzeni ir pirmais Aviko mazumtirdzniecības piedāvājumā produkts, kas nav kartupelis un kas patērētāju tirgū tiek ieviests pēc pārdošanas panākumiem ēdināšanas nozarē - tas ir viens no Aviko Foodservice visbiežāk pasūtītiem garšīgajiem kraukšķīgajiem ēdieniem.

Zemāk mēs esam sagatavojuši dažas iedvesmas, kā oriģināli, bet garšīgi un vienkārši izmantot mūsu jauno uzkodu. Noteikti, izmēģiniet mūsu receptes!

Skatīt arī