Sīpolu gredzeni ar četru sieru mērci
450 g Aviko Onion Rings (sīpolu gredzeni)
Mērce:
50 g Mocarellas, plānās šķēlītēs
50 sviesta
50 g Parmigiano Reggiano siera
50 g Gorgonzola siera
50 g Emmentaler siera 50 g
50 g piena
50 g krējuma 30%
sāls un melnie pipari
Sagatavojiet Onion Rings (sīpolu gredzenus) atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma - fritierī vai cepeškrāsnī.
Mērce:
1. Katliņā izkausējiet sviestu, pievienojiet visu sieru, pienu un krējumu.
2. Visu rūpīgi samaisiet.
3. Tiklīdz siers ir izkusis, pēc garšas pievienojiet sāli un piparus.
Uz šķīvja uzklājiet mērces porciju un virsū dažus kraukšķīgus sīpolu gredzenus. Pasniedziet siltus ar papildus trauciņu mērces.
Ieteikums:
Jūs varat sagatavot lielāku porciju vairākiem cilvēkiem kopējai dalīšanai - pasniedziet gredzenu bļodu ar kādu no savām iecienītākajām mērcēm. Vēlam veiksmi!