Tomāti pildīti ar skumbriju, pērļu miežiem, kaperiem, olīvām ar kartupeļiem frī un tzatziki mērci

Tomāti pildīti ar skumbriju, pērļu miežiem, kaperiem, olīvām ar kartupeļiem frī un tzatziki mērci

Tiek servēts priekš: 4
Pagatavošanas laiks 25
Cepeškrāsns
Bez lipekļa

Galvenā nepieciešamā sastāvdaļa

Sastāvdaļas

2 iepakojumi Aviko Super Crunch kartupeļu frī
4 lieli tomāti
120 g pērļu miežu, vārīti al dente
90 g grilētas skumbrijas eļļā, notecinātas
10 melnas olīvas bez kauliņiem
10 kaperi
olīveļļa
sāls un pipari
dažas bazilika lapas

Tzatziki mērcei jums nepieciešams:
500 g grieķu jogurta
2 ķiploka daiviņas
1 zaļš gurķis
olīveļļa
dilles
sāls un pipari
2 ēdamkarotes citrona sulas

1. Nomazgājiet tomātus, noņemiet augšējo daļu un izmantojiet karoti, lai izgrieztu iekšējo daļu.
2. Saglabājiet sēklu ligzdas un augšējās daļas.
3. Lielā bļodā sasmalciniet notecētu skumbriju, pusi no saglabāta tomātu mīkstuma, sagrieztas olīvas un kaperus.
4. Pievienojiet pērļu miežus un sasmalcinātu baziliku. Ar šādā veidā sagatavotu pildījumu uzpildiet tomātus, pārklājiet tos ar augšējo daļu un atdzesējiet ledusskapī.

Tzatziki mērce:
1. Gurķi sarīvējiet uz rupjās rīves, novietojiet uz sieta ar bļodu un atstājiet vismaz stundu  ledusskapī.
2. Pēc noņemšanas labi iespaidojiet rokās.
3. Smalki sasmalciniet ķiplokus, sajauciet ar jogurtu un gurķi, pievienojiet sāli, piparus, olīveļļu un citronu sulu, visbeidzot pievienojiet dilles un atdzesējiet.

Pasniedziet tomātus ar kartupeļiem frī un tzatziki mērci.

Labs ieteikums:
Atklājiet mūsu citas jaunās receptes, kuras sagatavojusi Cristina Catese!

Citas inspirācijas

Produktu ieteikumi