Kartupeļi frī ar vistas salātiem, kraukšķīgu speķi, jauniem spinātiem un jogurta mērci

Kartupeļi frī ar vistas salātiem, kraukšķīgu speķi, jauniem spinātiem un jogurta mērci

Tiek servēts priekš: 4
Pagatavošanas laiks 30
Fritēze (taukvāres katls)
Cepeškrāsns
Bez lipekļa

Galvenā nepieciešamā sastāvdaļa

Sastāvdaļas

Gofrēti kartupeļi frī Aviko ZIG ZAG 750 g
300 g svaigu spinātu, mazgātu un nosusinātu
80 g Emmentaler siera
1 cāļa fileja
300 g speķa šķēles
pāris zariņu timiāna
sāls un pipari

Mērcei jums nepieciešams:
1 ķiploka daiviņa
4 anšovu filejas
3 ēdamkarotes citrona sulas
olīveļļa
1 glāze dabīga jogurta
sāls un pipari

1. Ķiploku nomizojiet un sasmalciniet, pēc tam blenderī sajauciet ar anšoviem, citronu sulu, olīveļļu, pievienojiet sāli un piparu pēc garšas.
2. Sagrieziet sieru kubiņos. Novietojiet spinātus zemā un platā bļodā. Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 200°C. Izklājiet bekona šķēles uz cepešpannas ar cepamo papīru un cepiet cepeškrāsnī līdz brīdim, kad būs zeltainas un kraukšķīgas. Pārnesiet uz šķīvi, kas izklāta ar papīru, lai novadītu tauku pārmēru.
3. Pagatavojiet kartupeļus frī saskaņā ar recepti uz iepakojuma. Tajā pašā laikā apcepiet vistas fileju pannā ar dažiem zariņiem timiāna, pievienojiet sāli un piparu pēc garšas un sutiniet zem vāka, līdz gatavs un iegūst pievilcīgu brūnu krāsu.
4. Sajauciet spinātu lapas ar pusi no sagatavotās mērces. Sagrieziet vistu plānās šķēlēs un novietojiet uz spinātiem kopā ar bekonu, kartupeļiem frī un sieru. Pārlejiet ar pārējo mērci.

Labs ieteikums:
Atklājiet mūsu citas jaunās receptes, kuras sagatavojusi Cristina Catese!

Citas inspirācijas

Produktu ieteikumi