Sīpolu gredzenu iesmiņi, pasniegti ar sezamu, saldskābo mērci un svaigiem maurlokiem
450 g Aviko Onion Rings (sīpolu gredzeni)
iesmiņi
Saldskābā mērce:
8 ēdamkarotes tomātu pastas
2 ēdamkarotes kukurūzas miltu
1 glāze cukura
1 glāze baltā vīna etiķa (vai medus etiķa)
2 glāzes ūdens
Dekorēšanai:
sauja grauzdēta baltā un melnā sezama
maurloki
pāris ķiršu tomātiņi
Sagatavojiet Onion Rings (sīpolu gredzenus) atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma - fritierī vai cepeškrāsnī.
Mērce:
1. Izšķīdiniet kukurūzas miltus ūdenī.
2. Katliņā pievienojiet tomātu pastu, cukuru, etiķi un ūdeni ar miltiem.
3. Nepārtraukti maisot, vāriet mērci 7-10 minūtes.
Sīpolu gredzenus (3-4) uzduriet uz iesmiem, pārklājiet ar mērci un apkaisiet ar sezama sēklām un sasmalcinātiem maurlokiem. Dekorējiet ar ķiršu tomātiem, kas sagriezti uz pusēm. Pievienojiet pēc garšas sāli un piparus.
Ieteikums:
Iesmu pirms lietošanas uz dažām minūtēm varat ievietot aukstā ūdenī - sīpolu gredzenus būs vieglāk uzdurt :). Tāpat jūs varat pagatavot iesmiņus no sīpolu gredzeniem un mūsu mini Rösti pankūkām - tas būs vēl interesantāk :)