Kebabs ar bieziem kartupeļiem frī Steak Fries
Aviko STEAK FRIES
50 g iepriekš sagatavota kuskusa
500 g maltas liellopu gaļas
5 g malta koriandra
100 ml grieķu dabīgā jogurta
sīpola puse vai vesels sīpols, smalki sagriezts kubiņos
15-20 g smalki sagrieztu pētersīļu
eļļa vai olīveļļa cepšanai
8-10 nūjiņas / iesmi šašlikiem vai kebabiem
1. Apvienojiet malto gaļu ar kuskusu, koriandru, pievienojiet sāli un piparu pēc garšas.
2. Sadaliet masu 8-10 porcijās un noformējiet garus šašlikus / kebabus.
3. Cepiet tos pannā 7-9 minūtes, bieži pagriežot, un apcepot no katras puses, līdz zeltaini brūnai krāsai.
4. Samaisiet jogurtu ar sīpolu un pētersīļiem, lai izveidotos viendabīga mērce.
5. Pagatavojiet kartupeļus frī saskaņā ar instrukcijām uz iepakojuma un pasniedziet ar kebabiem, mērci un, piemēram, zaļajiem salātiem.
Labs ieteikums:
Pagatavojiet kebabus, izmantojot maltu jēru gaļu, un pasniedziet ar mājās gatavotiem Mama's Fries kartupeļiem frī