Salāti ar Pom' Noisettes, lēcām un citronu vinegretu
Aviko POM’ NOISETTES 600 g
1 sarkanais sīpols
1 glāze vārītu sarkano lēcu
1 ķekars pētersīļu
1 granātābols
⅓ glāzes olīveļļas
sāls pēc garšas
½ tējkarotes sinepju
sula no ½ - 1 citrona
miziņa no ½ citrona
1 tējkarote medus
1. Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 220 grādiem. Lieciet Pom' Noisettes uz cepešpannas, kas izklāta ar papīru, un cepiet apmēram 20 minūtes.
2. Vienlaikus nomizojiet granātābolu, sasmalciniet pētersīļus un sagrieziet plānās spalvās sarkano sīpolu. Sagatavojiet mērci: olīveļļu sajauciet ar citrona sulu, sinepēm, citrona miziņu un medu. Visu garšojiet ar sāli pēc garšas.
3. Sajauciet izceptās pom'noisettes ar lēcām, sīpolu spalvām, granātābolu sēklām un sasmalcinātiem pētersīļiem. Visu sajauciet ar mērci. Pasniedziet uzreiz.