Batata harra jeb Pom' Noisettes ar ķiplokiem, olīveļļu un zālaugiem

Batata harra jeb Pom' Noisettes ar ķiplokiem, olīveļļu un zālaugiem

Tiek servēts priekš: 4
Pagatavošanas laiks 15-20
Fritēze (taukvāres katls)
Cepeškrāsns
Panna

Galvenā nepieciešamā sastāvdaļa

Sastāvdaļas

Aviko POM’ NOISETTES 600 g
sāls pēc garšas
1 ķekars koriandra
1 ķekars piparmētru
2-3 ķiploka daiviņas
¼ glāzes olīveļļas
šķipsniņa čili (pēc izvēles)

1. Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 220 grādiem. Lieciet Pom' Noisettes uz cepešpannas, kas izklāta ar papīru, un cepiet apmēram 20 minūtes.
2. Atsevišķā bļodā sajauciet olīveļļu, sasmalcinātu koriandru, piparmētru un izspiestu ķiploku. Ielieciet izceptās pom'noisettes bļodā. Visu kārtīgi samaisiet un pievienojiet sāli pēc garšas.

Citas inspirācijas

Produktu ieteikumi