Rösti pankūkas ar liellopa gaļas strēmelēm, dārzeņiem un Parmigiano Reggiano
2 iepakojumi Aviko Rösti Rondjes Naturel 750 g (4-5 gab. vienai personai)
600 g liellopu gaļas
30 g miltu
30 g extra vergine olīveļļas
50 g sausa baltvīna
40 g Parmigiano Reggiano siera pārslas
100 g rukolas
12 ķiršu tomātu
20 g etiķa balzamiko
sāls un pipari
1. Pagatavojiet Rösti pankūkas saskaņā ar instrukciju uz iepakojuma - cepeškrāsnī, pannā vai fritierī.
2. Liellopu gaļu sagrieziet šķēlēs un pēc tam plānās sloksnēs. Ielieciet tās uz sietiņa virs bļodas un apkaisiet ar miltiem. Sakratiet sietiņu tā, lai atbrīvotos no liekā miltu daudzuma un visi gaļas gabali būtu vienmērīgi pārklāti ar miltiem.
3. Uzkarsējiet eļļu pannā un apcepiet gaļu, laiku pa laikam maisot, līdz uz tām izveidojas kraukšķīgs panējums.
4. Pievienojiet sāli, piparus un vīnu. Cepiet vēl dažas minūtes līdz krēmveida konsistences sasniegšanai.
5. Vienlaikus bļodā apvienojiet iepriekš mazgāto rukolu, piparus, sāli, olīveļļu un balzamiko etiķi.
6. Uzlieciet Rösti pankūkas uz šķīvja (4-5 gabali vienai personai), un uz tām novietojiet rukolu, ceptu gaļu un uz pusēm sagrieztus tomātus.
7. Apkaisiet to ar Parmigiano Reggiano siera pārslām.
Ieteikums:
Pankūkas varat aizstāt ar mūsu Mini Rösti. Turklāt jūs varat bagātināt šo ēdienu ar mērci - liellopu gaļai lieliski derēs austrumu mērce, saldskābā mērce vai čili mērce.