Burrito ar pupiņu un koriandru krēmu, pasniegts ar saldajiem kartupeļiem frī
1-2 iepakojumi Sweet Fries Aviko
4 kviešu tortiljas
Pildījums:
1 sasmalcināts sīpols
2 ķiploku daiviņas, izspiestas caur presi
1 mazi zaļie pipari, bez sēklām, plānās šķēlēs
1 čili, bez sēklām, plānās šķēlēs
1 tējkarote ķimenes pulvera
1 kanna vārītu pupiņu, iztukšota un nožāvēta
100 g kukurūzas
1 liels tomāts, sagriezts
1 ēdamkarote Tabasco mērces
2 ēdamkarotes ūdens
4 ēdamkarotes sasmalcināta koriandra
1 romānu salāti, saplēsti
1 mozzarella, sagriezta
130 g liesa jogurta
eļļa
sāls un pipari
Kartupeļi frī:
Pagatavojiet saskaņā ar instrukcijām uz iepakojuma.
Burrito:
1. Mēs sākam ar pildījuma sagatavošanu: pannā sakarsējiet eļļu, pievienojiet sasmalcinātu sīpolu, ķiploku un čili un 3 minūtes cepiet uz vidējas uguns, līdz sīpols ir caurspīdīgs. Pievienojiet ķimeni un samaisiet.
2. Blenderī samaisiet pupiņas līdz krēma konsistencei. Ja nepieciešams, pievienojiet ūdeni un ielieciet pannā ar sagrieztiem tomātiem.
3. Pievienojiet Tabasco, ūdeni, un vāriet uz vidējas uguns. Konsistencei jābūt krēmveida, bet biezai. Pievienojiet sasmalcinātu koriandru un rūpīgi samaisiet.
4. Salātus, mozzarella un jogurtu salieciet atsevišķās bļodiņās.
5. Tortiljas centrā ielieciet salātus, pēc tam divas ēdamkarotes pupiņu krēma, rīvētu sieru un ēdamkaroti jogurta, papriku un sauju kukurūzas.
6. Visbeidzot pievienojiet sagatavotos batāšu kartupeļus frī un izrullējiet, lai veidotos burrito.
7. Katru buritto sagrieziet šķērsām, pa diagonāli uz pusēm un novietojiet uz šķīvja ar papildu frī porciju un pildījuma porciju.
Ieteikums:
Kviešu tortilju vietā jūs varat izmantot pilngraudu, un papildus jūs varat bagātināt ēdienu ar siera šķēli un 2-3 minūtes cept buritto cepeškrāsnī, līdz siers izkūst.