Ribas, marinētas BBQ salsa mērcē ar salātiem, koriandru un skābo krējumu, pasniegtas ar pikanto Pati Parts Tex Mex
Aviko PATI PARTS TEX MEX 600 g
1,5 kg ribu
Marināde:
2 ēdamkarotes niedru cukura
2 ēdamkarotes saldas paprikas
1 tējkarote kumīna
1 tējkarote piparu
1 tējkarote ķiploku pulvera
½ tējkarotes sinepes
1/8 tējkarotes selerijas sēklu
Extra vergine olīveļļa
BBQ mērce
etiķis un ābolu sula ribiņu garšošanai
Salāti:
300 g selerijas
sauja krāsainu tomātu
1 sarkans sīpols
ķekars koriandra
laima auglis
125 g skāba krējuma
sāls un pipari
Extra vergine olīveļļa
1. Notīriet ribas.
2. Sajauciet marinādes sastāvdaļas traukā un iemasējiet gatavo marinādi ribās.
3. Tad ielieciet tos uz cepešpannas, kas izklāta ar cepamo papīru, un 40 minūtes cepiet cepeškrāsnī, kas iepriekš uzkarsēta līdz 180°C.
4. Pēc cepšanas 40 minūtēm noņemiet alumīnija foliju, izklājiet BBQ mērci uz ribām un turpiniet cepšanu vēl pusotru stundu.
5. Pēc šī laika pārbaudiet, vai ribiņas ir izceptas un vai gaļa viegli atdalās no kauliem. Ja nepieciešams, cepiet vēl piecpadsmit minūtes.
6. Aviko PATI PARTS TEX MEX gatavojiet saskaņā ar instrukcijām uz iepakojuma - tos var ievietot un cept uz cepešpannas ar ribām.
Salāti:
1. Tomātus sagrieziet uz pusēm, sīpolu sagrieziet pusmēness formā un selerijas sagrieziet kubiņos.
2. Sajauciet krējumu ar laima puses sulu, sāli, pipariem un nedaudz olīveļļas.
3. Sasmalciniet koriandru. Dārzeņus lieciet bļodā, pārlejiet ar mērci un pārkaisiet ar koriandru.
Vislabāk visu ēdienu likt cepešpannā uz galda, kopā ar salātiem bļodā - ļaujiet visiem izvēlēties labākos un iecienītākos gabaliņus :).
Labs ieteikums:
Veikali piedāvā gatavas, iepriekš sagatavotas ribas populārajās mērcēs - tās izmantojot, jūs saīsināsiet pagatavošanas laiku. Pati Parts Tex Mex vietā mēs iesakām Pati Parts vai Pati Parts Garlic.