Miniburgeri ar batāšu kartupeļiem frī

Miniburgeri ar batāšu kartupeļiem frī

Tiek servēts priekš: 4
Pagatavošanas laiks 60
Cepeškrāsns

Galvenā nepieciešamā sastāvdaļa

Sastāvdaļas

2 paciņas Sweet Fries Aviko

Siera mērce:
30 g sviesta
1 ēdamkarote miltu
1,5 glāze piena
250 g rīvēta siera (edamera, leerdamera un čedara)
1 jalapeño paprika, smalki sagriezta
½ zaļa paprika, smalki sagriezta
sāls

Guacamole:
2 nogatavojušies avokado
½ zaļa jalapeño
½ sīpols
1 laims
sāls un pipari

Hamburgeri:
12 mini bulciņas
500 g maltas liellopu gaļas
1 ola
50 g rīvmaizes
sāls un pipari
1 ēdamkarote sinepes
1 ēdamkarote saldo un sīvo piparu maisījuma
olīveļļa

Kartupeļi frī:
Pagatavojiet saskaņā ar instrukcijām uz iepakojuma.

Siera mērce:
Kastrolī izšķīdiniet sviestu, pievienojiet sasmalcinātu papriku un čili, tad miltus un pienu, lēnām maisot, lai izvairītos no sadedzināšanas. Kad krēmam ir pareizā konsistence, pievienojiet rīvētu sieru un, kad tas izšķīst, pasniedziet. Ja mērce ir pārāk bieza, pievienojiet nedaudz piena, ja pārāk plāna - nedaudz siera.

Guacamole:
Sasmalciniet sīpolu un čili. Nomizojiet un sagrieziet avokado, pievienojiet laima sulu un izmīciet ar dakšiņu. Pievienojiet sīpolus un čili, sāli un piparus, un pasniedziet.

Hamburgeri:
Lielā bļodā sajauciet liellopa gaļu, sinepes, papriku, olu un rīvmaizi - sajauciet masu ar rokām, izveidojiet 12 mazas bumbiņas un atdzesējiet tos ledusskapī 30 minūtes.
Pēc tam apcepiet teflona pannā, lai tie paliek sulīgi. Otrā pannā, paralēli, karsējiet bulciņas - sagrieztas uz pusēm.
Kad burgeri būs gatavi, pievienojiet garšvielu un ievietojiet bulciņā.

Citas inspirācijas

Produktu ieteikumi