Onion Rings ar harissa-majo

Onion Rings ar harissa-majo

Tiek servēts priekš: 2-4
Pagatavošanas laiks 20-30
Fritēze (taukvāres katls)
Cepeškrāsns

Galvenā nepieciešamā sastāvdaļa

Sastāvdaļas

Aviko ONION RINGS 450 g
10-12 gabaliņi svaigu vai kaltētu čili piparu
vai 1 jēls vai cepts svaigs sarkanais pipars
3 ķiploka daiviņas
1 tējkarote sāla
2 tējkarotes maltas ķimenes
3 tējkarotes malta koriandra
4 ēdamkarotes olīveļļas
4 ēdamkarotes majonēzes
1 ķekars maurloku un koriandra

1. Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 220 grādiem. Lieciet Onion Rings uz cepamā papīra un cepiet apmēram 20 minūtes.
2. Vienlaikus pagatavojiet harisu. Mērcējiet čili piparus (svaigus vai kaltētus) 30 minūtes karstā ūdenī. Pēc šī laika notīriet tos no kātiem un sēklām. Nomizojiet ķiplokus un sajauciet ar garšvielām un sāli blenderī. Ielieciet burkā un pārlejiet to ar olīveļļu.
3. Sajauciet harisu ar majonēzi, lai iegūtu krēmīgu mērci. Atkarībā no pikantuma pakāpes, kāda mums patīk, varam pievienot 1-2 ēdamkarotes harisas. Sīpolu gredzenus ar mērci pasniedziet uzreiz pēc cepšanas, apkaisiet ar smalki sagrieztiem maurlokiem un koriandru.

Citas inspirācijas

Produktu ieteikumi