Cepta liellopu fileja ar Pom'Duchesse un parastām pupiņām
kartupeļu rozetes Aviko POM'DUCHESSE
340 g liellopa filejas
10 ml garšvielu steikiem
10 ml Vorčesteršīras mērces
15 ml eļļas vai olīveļļas
1 vidējs sīpols, sagriezts biezās šķēlēs
125 g parastu pupiņu
2 ml sasmalcinātu vai izspiestu ķiploku
1/4 tējkarotes paprikas pulvera
sāls un svaigi malti melnie pipari
45 ml Extra Virgin olīveļļas
1/2 tases alus
1. Pagatavojiet kartupeļu rozetes (Aviko Pom'Duchesse) saskaņā ar instrukcijām uz iepakojuma.
2. Sasildiet cepeškrāsni līdz 170°C.
3. Ielieciet dārzeņu paciņu uz cepešpannas un ievietojiet cepeškrāsnī vai vāriet ūdenī.
4. Gaļu ierīvējiet ar garšvielu un eļļas maisījumu. Labi apcepiet pannā no katras puses.
5. Cepiet fileju cepeškrāsnī cepešpannā bez seguma, 20-25 minūtes katriem svara 450 gramiem vai brīdim, kad gaļas iekšējā temperatūra sasniedz 60°C. Pēc tam pārklājiet cepešpannu ar foliju un ļaujiet gaļai atpūsties 5 minūtes.
6. Gaļu sagrieziet šķēlēs un pasniedziet.
Labs ieteikums:
Pasniedziet kartupeļu rozetes uz gaļas vai blakus tai.