Mini Rösti ar cūkgaļas filejas medaljoniem ar kraukšķīgu bekonu un svaigu zirnīšu krēmu
1 iepakojums Aviko Rösti Mini Airfryer 600 g
500 g cūkgaļas, sadalītas 8-12 medaljonos (2-3 vienai personai)
1 ķiploka daiviņa
1 zariņš rozmarīna
300 g svaigu zirnīšu
300 g ūdens
2 pavasara sīpoli
sāls un pipari
rīvēts Parmigiano Reggiano siers
150 g pancetta vai bekona
extra vergine olīveļļa
Mini pankūkas Rösti pagatavojiet saskaņā ar instrukcijām uz iepakojuma.
Krēms:
1. Uz pannas uzkarsējiet olīveļļu un apcepiet sasmalcinātu pavasara sīpolu. Pievienojiet zirnīšus un ūdeni, garšojiet ar sāli un vāriet 10 minūtes.
2. Tajā pašā laikā atsevišķā pannā cepiet pancettu. Tiklīdz kļūst kraukšķīga, ielieciet to uz virtuves dvieļa gabala un nosusiniet liekos taukus.
3. Tiklīdz zirnīši ir gatavi, ielieciet tos blenderī ar pāris ēdamkarotēm ūdens pēc vārīšanas un sablendējiet. Pievienojiet rīvētu Parmigianio sieru un atkal sablendējiet, līdz iegūst biezu, viendabīgu konsistenci.
Gaļa:
1. Pannā ar nelielu daudzumu olīveļļas apcepiet ķiplokus un rozmarīna zariņu.
2. Pēc tam 4-5 minūtes apcepiet cūkgaļas medaljonus.
Novietojiet dažus Mini Rösti uz šķīvja, porcijas zirnīšu krēma, 2-3 cūkgaļas medaljonus un apkaisiet ar pancettu.
Labs ieteikums:
Dekorējiet ar maurlokiem, apceptiem pavasara sīpoliem un zirnīšiem. Pieberiet pēc garšas sāli un piparkrūmu.