Mama's kartupeļi frī ar mājās gatavotu kečupu un anšovu garšas majonēzi

Mama's kartupeļi frī ar mājās gatavotu kečupu un anšovu garšas majonēzi

Tiek servēts priekš: 4
Pagatavošanas laiks 40
Fritēze (taukvāres katls)
Cepeškrāsns
Airfryer
Bez lipekļa

Galvenā nepieciešamā sastāvdaļa

Sastāvdaļas

Aviko MAMA'S FRIES

Kečups:
150 g saldo ābolu
100 g sīpolu
100 ml ūdens
125 g tomātu koncentrāta
3 g akmens sāls, kanēlis
karijs un nedaudz medus pēc garšas

Anšovu garšas majonēze:
10 g anšovu filejas
10 g kaperu
10 g vīna etiķa (baltā)
10 g olas dzeltenumu
250 ml Extra Virgin olīveļļas
sāls un pipari

1. Kečups: Noņemiet sēklu ligzdas no āboliem un sagrieziet tos mazos kubiņos kopā ar sīpoliem. Vāriet 10-15 minūtes, līdz mīkstumam. Noteciniet un saglabāt vārīšanas ūdeni. Ābolus un sīpolus kopā ar tomātu koncentrātu sasmalciniet vienveidīgā pastā. Ja nepieciešams, pievienojiet nedaudz ūdens no vārīšanas. Garšojiet ar kanēli, kariju un medu.
2. Anšovu garšas majonēze: Smalki sagrieziet anšovus un kaperus. Lēni sajauciet olu dzeltenumus, pakāpeniski ar olīveļļu, lai iegūtu majonēzi. Kaperus un anšovus Pievienojiet sāli un piparu pēc garšas un sajauciet ar mērci.
3. Pagatavojiet Aviko Mama's Fries kartupeļus frī saskaņā ar instrukcijām uz iepakojuma. Atsevišķas mērces un kartupeļus sadaliet uz krūzītēm un pasniedziet kopā.

Citas inspirācijas

Produktu ieteikumi