Ātras, saldas pusdienas ar kartupeļu rozetēm
4
10
Sastāvdaļas
kartupeļu rozetes Aviko POM'DUCHESSE
pāris šķēles iecienītā šķiņķa
pāris šķēles iecienītā siera
1 glāze dzērveņu mērces
apmēram 200-300 g vīnogu
1 neliela ananāsa kanna un / vai bumbieri (gabaliņos) marinādē
Recepte
1. Pagatavojiet kartupeļu rozetes (Aviko Pom'Duchesse) saskaņā ar instrukcijām uz iepakojuma.
2. Ievietojiet porciju (apmēram 150-175 gramus vienai personai) rozetes uz šķīvja.
3. Pievienojiet šķiņķi un sieru ar dzērveņu mērces porciju.
4. Dekorējiet ar ananāsu un/vai bumbieru un/vai vīnogu gabaliņiem.
Labs ieteikums:
Jūs varat izmantot dažādu šķiņķi un sieru veidu vai tipu. Pasniedziet ar dzērveņu mērces bļodiņu.