Kartupeļu daļiņas ar ķiploku garšu ar humusu un citronu majonēzi
kartupeļu daļiņas Aviko PATI PARTS GARLIC
Humuss:
85 g notecētu konservētu aunazirņu (saglabājiet marinādi), 0,5-1 tējkarote ķiploku pastas, 1-2 ēdamkarotes olīveļļas, 1/2 citrona sula, 1-2 ēdamkarotes sezama pastas (tahini), 0,5-1 tējkarote paprikas, sāls un svaigi malti pipari
Citronu majonēze:
75 ml maigas olīveļļas, 0,5-1 ēdamkarotes rīvētas citrona mizas, 1/2 citrona sula, 1 dzeltenums, sāls un svaigi malti pipari
1. Sagatavojiet Aviko Pati Parts Garlic daļiņas saskaņā ar instrukcijām uz iepakojuma.
2. Humuss: sajauciet aunazirņus, ķiploku pastu, olīveļļu, citrona sulu un sezama pastu blenderī līdz viendabīgai masai (biezenim) - sajaukšanas laikā, ja nepieciešami, varat pievienot nedaudz aunazirņu marinādi. Pievienojiet sāli un piparu pēc garšas.
3. Citronu majonēze: pārliecinieties, vai visas sastāvdaļas ir istabas temperatūrā, pēc tam samaisiet sinepes, citrona mizu, citrona sulu un dzeltenumus līdz gludai masai, delikāti pievienojot olīveļļu samaisīšanas laikā. Pievienojiet sāli un piparu pēc garšas pēc uzskata.
4. Pasniedziet daļiņas ar mērcēm mazās bļodiņās. Dekorējiet ēdienu ar citrona mizu, svaigiem garšaugiem un sezamu.
Labs ieteikums:
Iepazīstieties ar mūsu pārējām kartupeļu daļiņām! Tā ir ideāla alternatīva populāriem kartupeļiem frī!