Liellopu gaļas gulašs ar tomātiem un pētersīļiem, pasniegts kopā ar Pati Parts Garlic
Aviko PATI PARTS GARLIC 600 g
600 g liellopu gaļas gulašiem
1 burkāns
1 lapu selerijas kāts
1 sīpols
pētersīļu ķekars
30 g siera pancetta
1 desiņa
30 g sviesta
1/2 glāze sarkanvīna
tomātu koncentrāts
1 bundža ciliegini tomātu
1 litrs buljona
sāls un pipari
sauja kviešu miltu
1. Gaļu sagrieziet līdzīga izmēra kubiņos. Tos pārklājiet ar miltiem.
2. Burkānu, seleriju un sīpolu sagrieziet plānās šķēlēs. Pagrieziet pancetta sieru, noņemiet ādu no desas. Ielieciet dārzeņus, pancetta sieru un desu katlā, pievienojiet sviestu, olīveļļu un visu apcepiet uz vidējas uguns.
3. Pievienojiet kubiņos sagrieztu liellopu gaļu un apcepiet līdz zeltainai krāsai, laiku pa laikam maisot. Pievienojiet sarkanvīnu un iztvaicējiet spirtu.
4. Buljonu ielejiet katlā tā, lai pārklātu gāļu līdz 2/3 no tā augstuma, un pievienojiet 2 ēdamkarotes tomātu koncentrāta.
5. Pagaršojiet ar sāli un pipariem, turpiniet gatavot apmēram pusotru stundu (līdz liellopu gaļa ir mīksta un kraukšķīga!).
6. 10 minūtes pirms vārīšanas beigām pievienojiet ciliegini tomātus un sasmalcinātus pētersīļus.
7. Aviko PATI PARTS GARLIC pagatavojiet saskaņā ar instrukcijām uz iepakojuma.
Uz katra šķīvja pasniedziet kartupeļu daļiņu porciju un gulaša porciju - dekorējiet ar pētersīļiem un garšojiet pēc garšas.
Labs ieteikums:
Ja jums patīk pikanti ēdieni, garšojiet gulašu ungāru veidā - vairāk papriku (iesakām karstu un kūpinātu pulveri) un čili. Šāds ēdiens lieliski derēs arī ar mūsu pikantajiem gabaliņiem - Pati Parts Tex Mex.