Ķirbji, kas pildīti ar rīsiem un gaļu, cukīni un grauzdētu sīpolu, pasniegti kopā ar Pati Parts

Ķirbji, kas pildīti ar rīsiem un gaļu, cukīni un grauzdētu sīpolu, pasniegti kopā ar Pati Parts

Tiek servēts priekš: 4
Pagatavošanas laiks 20-30
Fritēze (taukvāres katls)
Cepeškrāsns
Panna

Galvenā nepieciešamā sastāvdaļa

Sastāvdaļas

Aviko PATI PARTS 600 g
8 mini ķirbji vai 4 vidēji ķirbi (atcerieties, ka ķirbjiem jābūt ēdamiem, nevis dekoratīviem!)
200 g maltas liellopu gaļas
80 g Risotto rīsu
1 ķiploka daiviņa
2 pavasara sīpoli, sagriezti gredzenos
smalki sagriezts baziliks
sāls un pipari
1 glāze dārzeņu buljona
4 sīpoli

1. Sīpolus pārgrieziet uz pusēm, pagaršojiet ar sāli un pipariem.
2. Izgrieziet ķirbju astes un tos izvelciet.
3. Katliņā ar nedaudz sālītu verdošu ūdeni 3-4 minūtes atlaidiniet ķirbjus, pēc tam ielieciet tos traukā ar aukstu ūdeni un ledu, lai pabeigtu gatavošanas procesu.
4. Ķirbju mīkstumu smalki sagrieziet un apcepiet pannā ar sāli un pipariem, pēc tam ielieciet traukā.
5. Apvienojiet malto gaļu ar pārējām sastāvdaļām un kārtīgi samaisiet. Pildiet ķirbjus ar gaļu un pārklājiet tos ar astēm.
6. Ielieciet ķirbjus uz cepšanas paplātes un aplejiet ar dārzeņu buljonu. Pārklājiet ķirbjus ar cepamo papīru un alumīnija foliju. Cepiet 20 minūtes cepeškrāsnī, kas uzkarsēta līdz 200°C.
7. Pēc šī laika noņemiet cepamo papīru un alumīnija foliju, pievienojiet sīpolu un aplejiet ar sulu no ķirbju vārīšanas.
8. Pati Parts pagatavojiet saskaņā ar instrukcijām uz iepakojuma.

Pasniedziet vienam cilvēkam 1-2 ķirbja pusītes - ēdienu varat pilināt ar dažiem pilieniem labas olīveļļas. Katrai porcijai pievienojiet Pati Parts kartupeļu daļiņu un sīpolu porciju.

Labs ieteikums:
Pievienojiet ēdienam papildu garšu un aromātu - nomainiet Pati Parts daļiņas ar Pati Parts Tex Mex vai Pati Parts Garlic.

Citas inspirācijas

Produktu ieteikumi