Lēcas ar salsiccia, t.i., itāļu balto desu, seleriju un tomātiem ar biezeni ar pienu un sviestu

Lēcas ar salsiccia, t.i., itāļu balto desu, seleriju un tomātiem ar biezeni ar pienu un sviestu

Tiek servēts priekš: 2-4
Pagatavošanas laiks 25-35
Cepeškrāsns
Katls
Mikroviļņu krāsns

Galvenā nepieciešamā sastāvdaļa

Sastāvdaļas

Aviko Mashed Potato 750 g
dažas itāļu desas (salsiccia)
1 burka ( 400g) lēcas
300 g tomātu pastas
1 selerijas kāts
1 burkāns
1 vidējs sīpols
2 ķiploka daiviņas
½ glāze sausa baltvīna
½ l dārzeņu buljona
sāls un pipari
Extra vergine olīveļļa
dažas salvijas lapas
2 zariņi rozmarīna

1. Dažas minūtes apcepiet desas pannā vai uz grila katrā pusē, līdz tās ir zeltaini brūnas.
2. Burkānu, seleriju un sīpolu sagrieziet plānās šķēlēs un apcepiet tos pannā ar nelielu olīveļļas daudzumu. Kad dārzeņi kļūst zeltaini, pievienojiet ķiplokus un apcepiet 3-4 minūtes. Pievienojiet sasmalcinātu salviju un rozmarīnu.
3. Pievienojiet vīnu, iztvaicējiet spirtu, pievienojiet tomātu pasātu un dārzeņu buljonu. Vāriet 20 minūtes.
4. Pēc šī laika pievienojiet notecinātas lēcas un vāriet 15 minūtes, līdz mērces reducēšanai.
5. Biezeni pagatavojiet saskaņā ar instrukcijām uz iepakojuma.

Uz katra šķīvja ievietojiet lēcas ar dārzeņiem porciju, dažus biezenīša “traipus” (jūs varat izmantot konditorejas maisiņu) un 2-3 desas. Pasniedziet, garšojot ar sāli un pipariem, ar svaigām rozmarīna un salvijas lapām.

Labs ieteikums:
Izmēģiniet šo ēdienu kopā ar citiem mūsu biezeņiem - ar burkāniem vai spinātiem.

Citas inspirācijas

Produktu ieteikumi