Cepti ziedkāposti ar kanēli, grilēto halloumi un biezeni ar pienu un sviestu
Aviko Mashed Potato 750 g
1 lieli ziedkāposti
Krēms:
2 tējkarotes kanēļa pulvera
½ tējkarotes muskatrieksta
šķipsniņa kumīna
saldā paprika
1 ēdamkarote tahini
sāls un pipari
Extra vergine olīveļļa
iespējams, nedaudz ūdens
Papildus:
4 halloumi siera šķēles
Ziedkāposti:
1. Ziedkāpostu nomizojiet un sagrieziet mazos gabaliņos, lai nesadruptu.
2. Tad ielieciet tos uz cepešpannas, kas izklāta ar cepamo papīru.
3. Bļodā sajauciet garšvielas un pārlejiet tās ar ziedkāpostiem. Tad pārklājiet tos ar cepamo papīru, alumīnija foliju un 30 minūtes cepiet cepeškrāsnī, kas uzkarsēta līdz 200°C.
4. Pēc šī laika noņemiet cepamo papīru un foliju un cepiet vēl 10 minūtes, līdz tie kļūst zeltaini.
Halloumi siers:
1. Sieru sagrieziet apmēram 1 cm biezās šķēlēs.
2. Cepiet uz karstas grila pannas ar mazu olīveļļas daudzumu apmēram 1 minūti katrā pusē.
Sagatavojiet Aviko PURÉE AR PIENU UN SVIESTU saskaņā ar instrukcijām uz iepakojuma.
Ielieciet uz šķīvja lielu porciju biezeņa - viegli to paslaciniet ar olīveļļu. Blakus ielieciet ziedkāpostu porciju (garšojiet pēc nepieciešamības) un 1-2 gabalus grilēta halloumi siera.
Labs ieteikums:
Izmēģiniet citus mūsu biezeņus - ar spinātiem vai ar burkāniem!