Kartupeļu smaidiņi ar mājās gatavotu kečupu
2 iepakojumi kartupeļu smaidiņu Aviko LACHEBEKJES
Kečups:
500 g tomātu pastas
2 sarkani sīpoli
½ nemizota ābola
½ glāzes ābolu etiķa
1 ēdamkarote brūnā cukura
muskatrieksts, svaigs ingvers, saldie pipari
Vorčesteršīras mērce
olīveļļa
Smaidiņi:
Pagatavojiet saskaņā ar instrukcijām uz iepakojuma.
Kečups:
1. Sīpolu sagrieziet mazos kubiņos un apcepiet uz lielas pannas, pievienojot trīs ēdamkarotes olīveļļas.
2. Pievienojiet smalki sagrieztu ābolu un vāriet 3-4 minūtes. Tad pievienojiet ābolu etiķi, rīvētu ingveru pēc vēlēšanās, muskatriekstu un saldos piparus, dažus pilienus Vorčesteršīras mērces un šķipsniņu sāls.
3. Rūpīgi samaisiet un vāriet apmēram 1 stundu.
4. Noņemiet kečupu no uguns, samaisiet ar blenderi un noberzējiet caur sietu, lai būtu gluds.
5. Pasniedziet ar kartupeļu smaidiņiem.