Kartupeļu smaidiņas ar vistas spārniem BBQ mērcē

Kartupeļu smaidiņas ar vistas spārniem BBQ mērcē

Tiek servēts priekš: 4
Pagatavošanas laiks 55
Fritēze (taukvāres katls)
Cepeškrāsns
Panna

Galvenā nepieciešamā sastāvdaļa

Sastāvdaļas

Aviko LACHEBEKJES/SMILES
ap 20 cāļa spārniņiem
2 ēdamkarotes olīveļļas
1/2 glāzes sojas mērces
2 ēdamkarotes kečupa
1 glāze medus
1-2 ķiploku daiviņas, smalki sagrieztas vai izspiestas
2 ēdamkarotes kartupeļu miltu vai kukurūzas cietes
sāls un pipari pēc garšas
šalotes dekorēšanai (pēc izvēles)

1. Sagatavojiet LACHEBEKJES/SMILES saskaņā ar instrukcijām uz iepakojuma.
2. Sasildiet cepeškrāsni līdz 190°C
3. Katliņā sajauciet eļļu, sojas mērci, kečupu, medu, ķiplokus un kukurūzas cieti. Uzkarsējiet līdz vārīšanās temperatūrai, samaziniet liesmu un vāriet uz lēnas uguns 15 minūtes.
4. Vienā slānī novietojiet spārnus cepšanas trauka vai karstumizturīga trauka apakšā. Pievienojiet sāli un piparu pēc garšas. Aplejiet spārniņus ar iepriekš sagatavotu mērci, lai pārklātu visus spārniņus.
5. Cepiet nesegtu labi sakarsētā cepeškrāsnī 45 minūtes vai līdz mērce sāks karamelizēties.
6. Pārvietojiet spārniņus bļodā, pārlejiet ar pārējo mērci, ja palicis, un pasniedziet ar kartupeļu biezeni.

Labs ieteikums:
Izmantojiet t.s. vistas nagetus vai sloksnes spārniņu vietā.

Citas inspirācijas

Produktu ieteikumi