Kartupeļu bumbiņas ar spinātu salātiem
1 iepakojums Aviko kartupeļu bumbiņas
300 g svaigu spinātu
100 g šampinjonu
2 šalotes vai 1 sīpols
2 ēdamkarotes sasmalcinātu mandeļu
6 bekona šķēles
1 tējkarote sinepju
1 ēdamkarote medus un 1 tējkarote cukura
1 ēdamkarote vīna etiķis
citrons
1. Pagatavojiet kartupeļu bumbiņas pēc norādēm uz iepakojuma
2. Nomazgā un nosusina spinātus. Saplēš spinātus gabaliņos.
3. Sagriež šampinjonus biezākās šķēlēs.
4. Smalki sakapā šalotes vai sīpolu.
5. Sagriež bekonu strēmelēs un sautē uz pannas.
6. Sajauc kopā salātu traukā spinātus, mandeles, šampinjonus, sīpolus, un bekonu.
7. Sagatavo mērci atsevišķā traukā: sajauc sinepes ar medu, etiķi, un pusi citronu sulas.
8. Pārlej salātus ar mērci.
9. Garnē ar atlikušajām citrona šķēlītēm.
10. Pasniedz ar ceptām kartupeļu bumbiņām.