Kartupeļu pankūkas ar mascarpone, ābolu - bumbieru ievārījumu ar kardamonu, anīsu un krustnagliņām

Kartupeļu pankūkas ar mascarpone, ābolu - bumbieru ievārījumu ar kardamonu, anīsu un krustnagliņām

Tiek servēts priekš: 2-4
Pagatavošanas laiks 20-30
Fritēze (taukvāres katls)
Cepeškrāsns
Panna
Vegāna
Veģetāriešu

Galvenā nepieciešamā sastāvdaļa

Sastāvdaļas

AVIKO Kartupeļu pankūkas 600 g
1 iepakojums mascarpone
100 g putukrējuma
½ tējkarote citronu miziņas
1 ēdamkarote pūdercukura
1 tējkarote dabīgās vaniļas
1 kg āboli
1 kg bumbieri
1 ēdamkarote citronu sulas
1 tējkarote citronu miziņas
½ tējkarotes kardamona
½ tējkarotes anīsa
½ tējkarotes krustnagliņas
2 ēdamkarotes medus
50 g sviesta

Kartupeļu pankūkas pagatavo saskaņā ar instrukciju uz iepakojuma.

Nomizotus ābolus un bumbierus, sagriež kubiņos . Pannā izkausē sviestu , medu un pievieno garšvielas. Kad maisījums sāk intensīvi smaržot, pievieno ābolus un bumbierus. Karsē ievārījumu apmēram 10-15 minūtes, uzliekot vāku, tad noņemiet vāku un iztvaicējiet lieko ūdeni.

Sakuļ maskarpone ar putukrējumu, citrona miziņu, pūdercukuru un vaniļu.

Karstas kartupeļu pankūkas pārklāj ar ievārījumu un karoti saputota krēma. Pasniedz nekavējoties.

Citas inspirācijas

Produktu ieteikumi