Kartupeļu pankūkas ar mārrutku - biešu mērci un kūpinātu foreli

Kartupeļu pankūkas ar mārrutku - biešu mērci un kūpinātu foreli

Tiek servēts priekš: 3-5
Pagatavošanas laiks 15-20
Fritēze (taukvāres katls)
Cepeškrāsns
Panna
Vegāna
Veģetāriešu

Galvenā nepieciešamā sastāvdaļa

Sastāvdaļas

AVIKO Kartupeļu pankūkas 600 g
2-3 grilētas bietes
2-3 ēdamkarotes skāba krējuma
1-2 tējkarotes mārrutku
1 ābols
½ citrona sula
½ diļļu
sāls un pipari pēc garšas
1 kūpināta forele

Sarīvējiet bietes uz smalkas rīves. Nomizojiet ābolu un sagrieziet mazos kubiņos. Pannā uzkarsē bietes ar āboliem, krējumu, mārrutkiem, mazliet citrona sulas and ⅓ ūdens glāzes. Pievieno sāli un piparus pēc garšas. Sildiet mērci apmēram 5 minūtes.

Kartupeļu pankūkas pagatavo saskaņā ar instrukciju uz iepakojuma un sagriež kūpināto foreli. Sagatavotās pankūkas bagātīgi pārlej ar mērci un virsū novieto foreli. Foreli viegli apsmidzina ar citrona sulu un apkaisa ar svaigām dillēm.

Citas inspirācijas

Produktu ieteikumi