Kartupeļu pankūkas ar jogurta - ķiploku mērci un bekona čipsiem
2-4
20-30
Sastāvdaļas
AVIKO Kartupeļu pankūkas 600 g
200 g Grieķu jogurta
1 kubs Fetas siera
½ maurloku ķekars
1-2 ķiploku galviņas
sāls pēc garšas
½ citronu sulas
1 iepakojums plānās šķēlēs sagriezts bekons vai prošuto
Recepte
Kartupeļu pankūkas pagatavo saskaņā ar instrukciju uz iepakojuma.
Tikmēr sagatavo čipsus. Cepešpannā kārto plānas bekona šķēles, Parmas šķiņķi vai prošuto. Cep apmēram 6 minūtes (3 minūtes katru pusi) 180 °C temperatūrā.
Blenderī samaisa fetas sieru, Grieķu jogurtu un ķiplokus. Pēc garšas pievieno mazliet sāls.
Pagatavotās kartupeļu pankūkas bagātīgi pārzieš ar mērci, pievieno bekona čipsus un pārkaisa ar sasmalcinātiem maurlokiem.