![](https://aviko.lv/system/cache/img/lv-small-5a-282tfc01h1l0.png)
![Kartupeļu pankūkas ar jogurta - ķiploku mērci un bekona čipsiem](https://aviko.lv/system/cache/img/przepisy-www-1640x770-px7-579r1bpfbgs0.jpg)
Kartupeļu pankūkas ar jogurta - ķiploku mērci un bekona čipsiem
![Tiek servēts priekš: Tiek servēts priekš:](https://aviko.lv/system/themes/aviko/img/icons/porcje.png)
![Pagatavošanas laiks Pagatavošanas laiks](https://aviko.lv/system/themes/aviko/img/icons/czas.png)
![Fritēze (taukvāres katls) Fritēze (taukvāres katls)](https://aviko.lv/system/themes/aviko/img/icons/frytownica.png)
![Cepeškrāsns Cepeškrāsns](https://aviko.lv/system/themes/aviko/img/icons/piekarnik.png)
![Panna Panna](https://aviko.lv/system/themes/aviko/img/icons/patelnia.png)
![Vegāna Vegāna](https://aviko.lv/system/themes/aviko/img/icons/weganskie.png)
![Veģetāriešu Veģetāriešu](https://aviko.lv/system/themes/aviko/img/icons/wegetarianskie.png)
Sastāvdaļas
AVIKO Kartupeļu pankūkas 600 g
200 g Grieķu jogurta
1 kubs Fetas siera
½ maurloku ķekars
1-2 ķiploku galviņas
sāls pēc garšas
½ citronu sulas
1 iepakojums plānās šķēlēs sagriezts bekons vai prošuto
Recepte
Kartupeļu pankūkas pagatavo saskaņā ar instrukciju uz iepakojuma.
Tikmēr sagatavo čipsus. Cepešpannā kārto plānas bekona šķēles, Parmas šķiņķi vai prošuto. Cep apmēram 6 minūtes (3 minūtes katru pusi) 180 °C temperatūrā.
Blenderī samaisa fetas sieru, Grieķu jogurtu un ķiplokus. Pēc garšas pievieno mazliet sāls.
Pagatavotās kartupeļu pankūkas bagātīgi pārzieš ar mērci, pievieno bekona čipsus un pārkaisa ar sasmalcinātiem maurlokiem.