Kartupeļu pankūkas ar jogurta - ķiploku mērci un bekona čipsiem

Kartupeļu pankūkas ar jogurta - ķiploku mērci un bekona čipsiem

Tiek servēts priekš: 2-4
Pagatavošanas laiks 20-30
Fritēze (taukvāres katls)
Cepeškrāsns
Panna
Vegāna
Veģetāriešu

Galvenā nepieciešamā sastāvdaļa

Sastāvdaļas

AVIKO Kartupeļu pankūkas 600 g
200 g Grieķu jogurta
1 kubs Fetas siera
½ maurloku ķekars
1-2 ķiploku galviņas
sāls pēc garšas
½ citronu sulas
1 iepakojums plānās šķēlēs sagriezts bekons vai prošuto

Kartupeļu pankūkas pagatavo saskaņā ar instrukciju uz iepakojuma.

Tikmēr sagatavo čipsus. Cepešpannā kārto plānas bekona šķēles, Parmas šķiņķi vai prošuto. Cep apmēram 6 minūtes (3 minūtes katru pusi) 180 °C temperatūrā.

Blenderī samaisa fetas sieru, Grieķu jogurtu un ķiplokus. Pēc garšas pievieno mazliet sāls.

Pagatavotās kartupeļu pankūkas bagātīgi pārzieš ar mērci, pievieno bekona čipsus un pārkaisa ar sasmalcinātiem maurlokiem.

Citas inspirācijas

Produktu ieteikumi