Kartupeļu kroketes, pasniegtas ar puravu, burkānu salātiem, pētersīļi, grauzdētām mandelēm, jogurtu un svaigu piparmētru
Aviko BACKKROKETTEN 750 g
2 puravi (tikai baltā daļa, svars apmēram 250 g)
2 burkāni (svars apmēram 250 g)
1 selerijas kāts
2 ēdamkarotes grauzdētu mandeļu
pētersīļu ķekars
1 iepakojums (125 g) grieķu jogurta
citronu sula
3 svaigu piparmētru zariņi
Extra vergine olīveļļa
sāls un pipari
1. Bļodā sajauciet plānās šķēlēs sagrieztu puravu un burkānu (to var sarīvēt). Pievienojiet plānās šķēlēs sagrieztu selerijas kātu un pētersīļu lapas.
2. Pannā apgrauzdējiet mandeles un sagrieziet tās gareniski.
3. Bļodā pievienojiet jogurtu, sāli, piparus, sasmalcinātas piparmētru lapas, citrona sulu un nedaudz olīveļļas. Rūpīgi sajauciet.
4. Aviko BACKKROKETTEN pagatavojiet saskaņā ar informāciju uz iepakojuma.
Uz šķīvjiem novietojiet salātu porciju un uz tā dažus kartupeļu kroketes. Pieberiet pēc garšas sāli un pipariem. Pirms pasniegšanas visu apkaisiet ar grauzdētām mandelēm.
Labs ieteikums:
Eksperimentējiet! Izveidojiet savu šī ēdiena versiju - piemēram, ar seleriju, nevis burkāniem, ar pavasara sīpolu, ar grieķu jogurtu utt., un OBLIGĀTI dalieties ar mums ar savu recepti mūsu Facebook.