Kartupeļu kroketes, pasniegtas ar četru sieru mērci un grauzdētiem valriekstiem

Kartupeļu kroketes, pasniegtas ar četru sieru mērci un grauzdētiem valriekstiem

Tiek servēts priekš: 4
Pagatavošanas laiks 25-30
Fritēze (taukvāres katls)
Cepeškrāsns
Panna

Galvenā nepieciešamā sastāvdaļa

Sastāvdaļas

Aviko BACKKROKETTEN 750 g
80 g mīkstā siera Taleggio
80 g rīvēta siera Parmigiano Reggiano ChNP
100 g siera Gorgonzola dolce
80 g Emmentaler siera
180 g piena
sāls un pipari
nedaudz grauzdētu valriekstu bez mizas
daži svaigu timiāna vai avotkreses zariņi

1. Sarīvējiet Emmentaler sieru un noliek malā.
2. Sagrieziet Gorgonzola un Taleggio sieru mazos gabaliņos.
3. Katliņā uz nelielas uguns sildiet pienu. Pievienojiet Gorgonzola un Taleggio, samaisiet. Pievienojiet rīvētu sieru Emmentaler un rīvētu sieru Parmigiano Reggiano ChNP, turpiniet sajaukt. Noņemiet no uguns.
4. Pievienojiet piparus un sāli. Vēlreiz samaisiet un pievienojiet dažas svaigas timiāna lapas un grauzdētus riekstus.
5. Kroketes (BACKKROKETTEN) pagatavojiet saskaņā ar instrukcijām uz iepakojuma.

Ievietojiet mērces porciju uz šķīvja - uzmanīgi berzējiet to ar karoti. Ielieciet pāris kroketes uz mērces un izrotājiet to ar mērci, riekstiem un kreses lapām.

Labs ieteikums:
Lieliski derēs arī citas iecienīto sieru šķirnes - kroketes var pasniegt arī ar iecienīto siera mērču komplektu "iemērkšanai" :)

Citas inspirācijas

Produktu ieteikumi