Kartupeļu daļiņas ar trim ārkārtas mērcēm :)

Kartupeļu daļiņas ar trim ārkārtas mērcēm :)

Tiek servēts priekš: 5
Pagatavošanas laiks 25
Fritēze (taukvāres katls)
Cepeškrāsns
Airfryer
Panna
Bez lipekļa

Galvenā nepieciešamā sastāvdaļa

Sastāvdaļas

Aviko PATI PARTS
vai
Aviko PATI PARTS GARLIC
vai
Aviko PATI PARTS TEX MEX

Raķešu pesto:
125 g raķetes, 25 g saulespuķu sēklu, 50 g Mozzarella siera, 0,5-1 daiviņa smalki sagriezta ķiploka, 50 ml olīveļļas

Feta mērce:
50 g fetas siera, 100-150 ml skāba krējuma, 50 g piparu pastas (Ajvar), 3 g sasmalcinātu pētersīļu

Zāļu mērce:
100 g biezpiena, 50 ml krējuma, 10 ml rapšu eļļas, 5-7 g sinepju (vēlams ar graudiem), 5-8 ml ābolu etiķa, smalki sagriezti maurloki, smalki sagriezts pētersīlis

1. Sagatavojiet atlasītās kartupeļu daļiņas (Pati Parts) saskaņā ar instrukcijām uz iepakojuma. Pagatavojiet mērces saskaņā ar turpmāk sniegtajiem norādījumiem un pasniedziet kopā ar daļiņām atsevišķās bļodās.
2. Raķešu pesto: Rūpīgi nomazgājiet un sasmalciniet raķešu lapas, pēc tam sarīvējiet piestā ar saulespuķu sēklām. Pievienojiet ķiploku un pakāpeniski pievienojot olīveļļu, samaisiet, līdz vienveidīgas emulsijas sasniegšanai. Pievienojiet sāli un piparu pēc garšas.
3. Feta mērce: Sasmalciniet fetas sieru ar rokām vai dakšiņu mazākos gabaliņos un sajauciet tos ar krējumu. Pievienojiet piparu pastu, pētersīļus un ķiplokus un labi samaisiet.
4. Zāļu mērce: Biezpienu sajauciet ar krējumu un rapšu eļļu. Pievienojiet sinepju un ābolu etiķi. Sajauciet un pievienojiet smalki sagrieztus maurlokus un pētersīļus, pēc tam pievienojiet sāli un piparus.

Labs ieteikums:
Pasniedziet to ar labu, atdzesētu alu ;)

Citas inspirācijas

Produktu ieteikumi