Šiškebabs no PATI PARTS kartupeļu daiviņām ar piparmētru mērci
1 iepakojums Aviko PATI PARTS kartupeļu daiviņas
1 vidējs baklažāns
2 sīpoli
2 sarkanie pipari
16 šampinjoni
250 g fetas siera
dažas melnās olīvas
olīveļļa
sāls
Piparmētru mērce:
150 ml dabīgā jogurta, ½ tase sasmalcinātu piparmētru, 1 ēdamkarote olīveļļas, 1 daiviņa ķiploka, sāls un pipari
Turklāt, jums būs nepieciešami Kebab grilēšanas iesmiņi
1. Pagatavojiet kartupeļu daiviņas pēc norādēm uz iepakojuma.
2. Pārkaisiet ar sāli baklažānus un atstājiet uz pusstundu.
3. Nomizojiet sīpolus un sagrieziet četrās daļās.
4. Pievienojiet sagrieztus piparus.
5. Sagrieziet šampinjonus četrās daļās un fetas sieru. Baklažānus noskalo no liekā sāls.
6. Klājiet baklažānus, sagatavotās PATI PARTS kartupeļu daiviņas, sīpolu ceturtdaļas, piparus gabaliņos, fetas sieru, un olīvas uz grilēšanas iesmiņiem.
7. Apsmidziniet ar olīveļļu. Izvietojiet alumīnija foliju uz restēm krāsnī. Uzkarsē krāsni līdz apm. 150 ° C grilēšanas režīmā (ja krāsnij ir šāda funkcija). Grilējiet vai cepiet 5-10 min.
8. Tikmēr sagatavo piparmētru mērci. Lēnām sajauc olīveļļu ar jogurtu. Saspiediet ķiplokus caur ķiploku spiedi un pievienojiet mērcei. Nobeigumā uzkaisiet sasmalcinātu piparmētru lapiņas. Pievienojiet sāli un piparus. Pasniedz atsevišķā trauciņā.