Grip 'n Dip frī kartupeļi un vegāna kartupeļu - siera mērce

Grip 'n Dip frī kartupeļi un vegāna kartupeļu - siera mērce

Tiek servēts priekš: 2-4
Pagatavošanas laiks 10-15
Fritēze (taukvāres katls)
Airfryer
Vegāna
Veģetāriešu

Galvenā nepieciešamā sastāvdaļa

Sastāvdaļas

AVIKO Grip 'n Dip frī kartupeļi 600 g

Vegānā "siera" mērce:
2-3 kartupeļi
1 burkāns vai ¼ mazais Hokaido ķirbis
1 sīpols
½ glāze augu izcelsmes piena
3 ēdamkarotes eļļas vai olīveļļas
1 tējkarote sojas mērces
¼ glāzes neaktīvas rauga pārslas
garšvielas: sāls pēc garšas, ½ tējkarote kaltēta paprika, ½ tējkarote kurkuma
pasniegšanai: svaigi zaļumi: piemēram, maurloki

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 220 °C un cep AVIKO Grip 'n Dip frī kartupeļus apmēram 20-25 minūtes, saskaņā ar instrukciju uz iepakojuma.

Nomizo kartupeļus, burkānu (vai ķirbi) un sīpolu un gatavo tos nelielā daudzumā ūdenī, pievienojot sāli un augu izcelsmes pienu. Kad dārzeņi ir mīksti, ūdeni nolej citā traukā. Dārzeņus ievieto blenderī un sajauc ar rauga pārslām, eļļu, sojas mērci un garšvielām. Pēc izvēles, pievieno sāli pēc garšas un ūdeni, ja mērcei nepieciešama šķidrāka konsistence.

Gatavos Grip 'n Dip frī kartupeļus pasniedz ar mērci, pēc izvēles, piemēram, pārkaisa ar svaigiem maurlokiem vai iecienītākajiem zaļumiem.

Citas inspirācijas

Produktu ieteikumi