Grip 'n Dip frī kartupeļi un grilētas kukurūzas mērce
AVIKO Grip 'n Dip frī kartupeļi 600 g
Grilētas kukurūzas mērce:
2-3 svaigas kukurūzas vālītes vai 1 konservētas kukurūzas kārba
1 koriandra ķekars
1 jalapeño pipars
2 tomāti
1 sarkanais sīpols
2-3 ēdamkarotes olīveļlas vai izkausēta sviesta
2 laimi
sāls pēc garšas
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 220 °C un cep AVIKO Grip 'n Dip frī kartupeļi apmēram 20-25 minūtes, saskaņā ar instrukciju uz iepakojuma.
Grillē kukurūzu ar olīveļļu vai izkausētu sviestu. Šajā receptē labāk izvēlēties svaigas kukurūzas vālītes . Izvēloties svaigas kukurūzas vālītes, pēc grilēšanas atdala kukurūzas graudus no kodola ar asu nazi. Izvēloties konservētu kukurūzu, tās nosusina un apcep uz pannas dažas minūtes.
Sagriež tomātus un sīpolu mazos kubiņos un jalapeño piparus plānās skaidiņās. Pievieno sāli un visu sajauc ar laima sulu un sasmalcinātu koriandru. Tad pievieno sagatavoto kukurūzu un visu sajauc.
Ieteikums: pēc izvēles mērcei var pievienot mango vai avokado. Garšos lieliski. Pikantākai ēdiena garšai, pievienojiet šķipsniņu čili.