Grip 'n Dip frī kartupeļi ar avokado un cepta čorizo mērci

Grip 'n Dip frī kartupeļi ar avokado un cepta čorizo mērci

Tiek servēts priekš: 2-4
Pagatavošanas laiks 10-15
Fritēze (taukvāres katls)
Airfryer
Vegāna
Veģetāriešu

Galvenā nepieciešamā sastāvdaļa

Sastāvdaļas

AVIKO Grip 'n Dip frī kartupeļi 600 g

Avokado un čorizo mērce:
2-3 nogatavināti avokado
1 sarkanais sīpols
1-2 laimi
1 ķekars koriandra
100 g chorizo
garšvielas: šķipsniņa čili, sāls pēc garšas

Avokado sablenderē, pievienojot sāli, laima sulu un šķipsniņu čili. Mērces konsistences šķidrināšanai, var pievienot mazu daudzumu gāzēta ūdens. Pievieno sasmalcinātu korindru un sarkano sīpolu. Tikmēr, uzkarsē pannu (bez eļlas!) un cep čorizo līdz zeltainai krāsai.

Avokado mērci ievieto mērces traukā un pārkaisa ar kraukšķīgo čorizo. Pasniedz ar ceptiem Grip 'n Dip frī kartupeļiem.

Citas inspirācijas

Produktu ieteikumi