Grip 'n Dip frī kartupeļi ar avokado un cepta čorizo mērci
2-4
10-15
Sastāvdaļas
AVIKO Grip 'n Dip frī kartupeļi 600 g
Avokado un čorizo mērce:
2-3 nogatavināti avokado
1 sarkanais sīpols
1-2 laimi
1 ķekars koriandra
100 g chorizo
garšvielas: šķipsniņa čili, sāls pēc garšas
Recepte
Avokado sablenderē, pievienojot sāli, laima sulu un šķipsniņu čili. Mērces konsistences šķidrināšanai, var pievienot mazu daudzumu gāzēta ūdens. Pievieno sasmalcinātu korindru un sarkano sīpolu. Tikmēr, uzkarsē pannu (bez eļlas!) un cep čorizo līdz zeltainai krāsai.
Avokado mērci ievieto mērces traukā un pārkaisa ar kraukšķīgo čorizo. Pasniedz ar ceptiem Grip 'n Dip frī kartupeļiem.