Cūkgaļas filejas medaljoni ar siera mērci, pasniegti ar Pati Parts Tex Mex

Cūkgaļas filejas medaljoni ar siera mērci, pasniegti ar Pati Parts Tex Mex

Tiek servēts priekš: 2-4
Pagatavošanas laiks 25-45
Fritēze (taukvāres katls)
Cepeškrāsns
Panna

Galvenā nepieciešamā sastāvdaļa

Sastāvdaļas

Aviko PATI PARTS TEX MEX 600 g
8-12 mazi cūkgaļas filejas medaljoni, apmēram 3 cm biezi
2 glāzes alus
Extra vergine olīveļļa
sāls un pipari
rozmarīns
Mērce:
250 ml krējuma 36%
150 g rīvēta siera Cheddar
1 nepilnīga tējkarote saldas paprikas pulvera (garšviela)
2 tējkarotes tomātu koncentrāta
šķipsniņa sāls - pēc garšas

1. Aviko PATI PARTS TEX MEX pagatavojiet saskaņā ar instrukcijām uz iepakojuma.
2. Pannā apcepiet rozmarīna zariņu ar nelielu daudzumu olīveļļas. Pēc tam ielieciet cūkgaļas medaljonus un apcepiet tos uz vidējas uguns 3 minūtes katrā pusē.
3. Aplejiet tos ar alu un iztvaicējiet spirtu. Pievienojiet sāli un piparus.
4. Reducējiet šķidrumu līdz krēmveida konsistencei. Izslēdziet uguni. Gaļu atlieciet atpūsties uz 2 minūtēm un pasniedziet ar Cheddar siera mērci.

Mērce:
1. Cheddar sieru sarīvējiet.
2. Katliņā uzkarsējiet krējumu ar saldo papriku un tomātu koncentrātu.
3. Rūpīgi samaisiet un pievienojiet rīvētu sieru. Maisiet, līdz tas viss ir izšķīdis.

Uz katra šķīvja izveidojiet 3 mērces “traipus”, izberzējot tos ar karoti. Tad ielieciet 2-3 medaljonus un duci kartupeļu daļiņu. Pieberiet pēc garšas sāli un pipariem, dekorējiet ar zālaugiem.

Labs ieteikums:
Kā alternatīvu Pati Parts Tex Mex iesakām pārējas Pati Parts garšas vai mūsu kartupeļu biezeni - kroketes vai kartupeļu bumbiņas.

Citas inspirācijas

Produktu ieteikumi