Churros ar šokolādes un čili mērci
Ārprātīgi kraukšķīgs un iekšpusē mīksts - kas tas ir? Tas ir AVIKO Churros - veids, kā iegūt gardu desertu dažu minūšu laikā! Pārsteidziet savus viesus kopā ar mums un pasniedziet viņiem kraukšķīgus churros ar šokolādes mērci un sasildošo čili! Jūs to sagatavosiet dažos mirkļos, jo tas neprasa vārīšanu.
Sastāvs:
AVIKO Churros (1 iepakojumā ir 12 gabali churros cepumu)
Pēc izvēles: pūdercukurs apkaisīšanai
Mērce:
150 g tumšās šokolādes
100 ml salda krējuma 36%
2 ēdamkarotes sviesta
1 čili
1. Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 220°C (augšā un apakšā). Novietojiet churros “ausis” uz cepešpannas ar cepšanas papīru un cepiet 7-8 minūtes vai līdz attiecīgi brūnas krāsas sasniegšanai. Ja vēlaties, lai churros būtu ārkārtīgi kraukšķīgi, cepšanas pēdējā minūtē izmantojiet cepeškrāsns karsto gaisu.
Mērce:
1. Katliņā lieciet krējumu, šķelto šokolādi un sviestu. Vāriet uz lēnas uguns, līdz sastāvdaļas ir pilnībā saplūdušas, neuzkarsējiet līdz vārīšanās temperatūrai. Noņemiet no uguns.
2. Čili piparus pārgrieziet uz pusēm gareniski, izņemiet sēklas un sasmalciniet. Pievienojiet mērcei un rūpīgi samaisiet. Gatavs! Pasniedziet uzreiz karstu vai atdzesētu ledusskapī.
Labu apetīti!