

Churros ar baltas un tumšas (64%) šokolādes mērcēm ar sasmalcinātiem lazdu riekstiem un kokosriekstu pārslām




Aviko CHURROS 300 g
50 g baltās šokolādes
50 g tumšās šokolādes 64%
sauja grauzdētu un izmīcītu lazdu riekstu
2 lielas karotes kakao
Aviko Churros pagatavojiet saskaņā ar instrukcijām uz iepakojuma.
Šokolādes mērces:
1. Sasmalciniet šokolādi un ielieciet divās bļodās - baltā šokolāde vienā, tumša otrā.
2. Abas šokolādes izšķīdiniet ūdens peldē uz verdoša ūdens.
3. Lai šokolāde nekļūtu stingra, pievienojiet tējkaroti eļļas (piemēram, smalkā kokosriekstu eļļa darbosies lieliski).
Lietošanas norādījumi :) Churros vajadzētu iemērkt šokolādē un pēc tam pārkaisiet ar riekstiem, kokosriekstu skaidām un kakao.
Labs ieteikums:
Churros garšo daudzos veidos - ar saldējumu, ar saldām piedevām, ar tumšo vai piena šokolādi, ar meža augļiem, ar cukuru, putukrējumu, kafiju, kakao ... DOMĀJIET PATI :)