Churros ar šokolādes karameli un anīsu

Churros ar šokolādes karameli un anīsu

Tiek servēts priekš: 2-3
Pagatavošanas laiks 8-10
Cepeškrāsns
Airfryer

Galvenā nepieciešamā sastāvdaļa

Sastāvdaļas

Aviko CHURROS 300 g
4 ēdamkarotes baltā cukura
1/4 glāzes ūdens
100 ml krējuma
2 ēdamkarotes sviesta
2 gabaliņi tumšās šokolādes
apmēram ½ tējkarotes malta anīsa

1. Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 220 grādiem. Lieciet churros uz cepamā papīra un cepiet apmēram 7 minūtes.
2. Vienlaikus pagatavojiet šokolādes karameli ar anīsu.
3. Katliņā ieberiet cukuru un plānā kārtā izklājiet to pa apakšu. Karsējiet to uz vidējas uguns, nemaisot, līdz cukurs izšķīst un sāk brūnēt. Kad cukurs sasniedz brūnu krāsu, ielejiet ūdeni (uzmanību, izšļakstās!) un enerģiski maisiet, līdz cukurs izšķīst. Vāriet minūti, pēc tam pievienojiet krējumu. Viegli karsējiet 2-3 minūtes, noņemiet no uguns un pievienojiet šokolādi un anīsu. Sajauciet, līdz visas sastāvdaļas ir apvienotas. Pēc atdzesēšanas ielejiet to burkā.
4. Churros pasniedziet ar karstu šokolādes karameli un anīsu.

Citas inspirācijas

Produktu ieteikumi