Churros ar dārza zemeņu sorbetu un balzamiko etiķa glazūru, bumbieru sorbetu un šokolādes glazūru

Churros ar dārza zemeņu sorbetu un balzamiko etiķa glazūru, bumbieru sorbetu un šokolādes glazūru

Tiek servēts priekš: 2-4
Pagatavošanas laiks 10-20
Cepeškrāsns
Airfryer

Galvenā nepieciešamā sastāvdaļa

Sastāvdaļas

Aviko CHURROS 300 g

Dārza zemeņu sorbets:
100 g cukura pulvera
500 g saldētu dārza zemeņu
1 citrona rīvēta miza
balzamiko etiķa krēms
rozmarīns

Bumbieru sorbets:
500 g saldētu bumbieru (iepriekš nomizotu un izgrieztu)
100 g cukura pulvera
safiltrēta ½ citronu sula
1 tējkarote ingvera
1 tējkarote kanēļa
50 g tumšās šokolādes 64%

Dārza zemeņu sorbets:
Izņemiet zemenes no saldētavas un novietojiet tās malā uz 5 minūtēm. Blenderī sajauciet cukuru, citrona miziņu un zemenes. Pasniedziet ar dažām rozmarīna lapām un dažiem pilieniem balzamiko etiķa krēma.

Bumbieru sorbets:
Izņemiet bumbieres no saldētavas un novietojiet tās malā uz 5 minūtēm. Blenderī sajauciet bumbieres, cukuru, citrona sulu, ingveru un kanēli. Pirms pasniegšanas apkaisiet ar dažiem pilieniem šokolādes, kas izšķīdināta ūdens peldē.

Aviko Churros pagatavojiet saskaņā ar instrukcijām uz iepakojuma. Uz katra šķīvja pasniedziet vairākus gabaliņus, pārkaisiet ar cukura pulveri, kopā ar abu sorbetu porcijām.

Labs ieteikums:
Protams, jūs varat izmantot gatavus un veikalos pieejamus sorbetus, kā arī saldējumu vai piedevas ar dažādām garšām un aromātiem, kas lieliski atbilst Churros. Ideāli - kā piedeva - derēs arī karstā šokolāde vai garda kafija.

Citas inspirācijas

Produktu ieteikumi