Cepts cūkgaļas stilbiņš ar kāpostiem un Mama's Fries kartupeļiem frī

Cepts cūkgaļas stilbiņš ar kāpostiem un Mama's Fries kartupeļiem frī

Tiek servēts priekš: 4
Pagatavošanas laiks 40
Fritēze (taukvāres katls)
Cepeškrāsns
Airfryer

Galvenā nepieciešamā sastāvdaļa

Sastāvdaļas

Aviko MAMA'S FRIES

Cepts cūkgaļas stilbiņš:
5 cūkgaļas stilbiņi (300-400 g/gab.), 500 ml ūdens, 15 g svaiga smalki sagriezta ķiploka, puse citrona, 5 g rozmarīna, 3 g svaigi maltu melno piparu, 50 g rupjā jūras sāls, 125 ml alus, 8 ēdamkarotes milti, 25 g medus

Skābētu kāpostu salāti:
500 g skābētu kāpostu, 125 g notecinātu melno olīvu, 125 g grilētu sarkano piparu, sagrieztu strēmelītēs, 5 g rupji sarīvēta parmezāna siera, 12 ml olīveļļas, 12 ml medus, sāls un pipari

1. Sajauciet ķiplokus, citronu, rozmarīnu, piparus un sāli lielā bļodā vai kastrolī.
2. Ievietojiet cūkgaļu marinādē un piepildiet ar ūdeni, lai pārklātu kauliņus. Marinējiet vēsā vietā visu nakti.
3. Gaļu izņemiet no marinādes un novietojiet uzkarsētā (160-180°C) krāsnī, cepiet 1-1,5 stundas.
4. Bļodā sajauciet alu ar kviešiem un medu.
5. Palieliniet temperatūru cepeškrāsnī līdz 225°C un cepiet 20-30 minūtes līdz brīdim, kad ēdiens tiks kraukšķīgs un uzcepts. Cepšanas laikā vairākas reizes aplejiet gaļu ar alus maisījumu.
6. Labi sajauciet kāpostus ar olīvām, pipariem, parmezāna sieru, olīveļļu un medu.
7. Pagatavojiet Mama's Fries kartupeļus frī saskaņā ar instrukcijām uz iepakojuma.
8. Novietojiet kartupeļus ar cūkgaļas stilbiņu un kāpostiem uz iegarena šķīvja, dekorējiet un garšojiet ar svaigiem garšaugiem.

Citas inspirācijas

Produktu ieteikumi