Kartupeļu, puravu un Gorgonzola siera krēms ar batāšu kartupeļiem frī

Kartupeļu, puravu un Gorgonzola siera krēms ar batāšu kartupeļiem frī

Tiek servēts priekš: 4
Pagatavošanas laiks 20-35
Fritēze (taukvāres katls)
Cepeškrāsns
Vegāna
Veģetāriešu

Galvenā nepieciešamā sastāvdaļa

Sastāvdaļas

1-2 iepakojumi Sweet Fries Aviko
600 g puravu
400 g kartupeļu
1 l dārzeņu buljona
dažas pētersīļu lapas
sāls un pipari
50 g Gorgonzola siera
sauja grauzdētu ķirbju sēklu
extra vergine olīveļļa

1. Saldos kartupeļus frī pagatavojiet saskaņā ar instrukciju uz iepakojuma.
2. Notīriet puravus un sagrieziet gredzenos. Nomazgājiet kartupeļus, nomizojiet tos un sagrieziet mazos gabaliņos.
3. Tad ielieciet puravus un kartupeļus katliņā, ielejiet dārzeņu buljonu un vāriet 30 minūtes.
4. Sajauciet vārītos dārzeņus blenderī, pievienojiet sāli. Sagrieziet Gorgonzolu kubiņos.
5. Pievienojiet olīveļļu krēmam, samaisiet to un salieciet uz šķīvjiem.
5. Pievienojiet Gorgonzola sieru, apkaisiet ar ķirbju sēklām, pētersīli un izklājiet saldos kartupeļus frī.

Ieteikums:
Jūs varat arī apkaisīt krēmu ar kādu aromatizētu olīveļļu (dažus pilienus).

Citas inspirācijas

Produktu ieteikumi