Churros ar lavandas cukuru un tumšo šokolādi
2-4
8-10
Sastāvdaļas
Aviko CHURROS 300 g
100g sviesta
50 g kakao
100g cukura pulvera
½ glāzes piena
½ glāzes smalkā cukura
1 tējkarote žāvētas lavandas
Recepte
1. Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 220 grādiem. Lieciet churros uz cepamā papīra un cepiet apmēram 7 minūtes.
2. Katliņā izkausējiet sviestu un pēc tam sajauciet to ar kakao, pūdercukuru un pienu līdz gludai masai. Ielieciet piestā žāvētas lavandas ziedus un ½ glāzes cukura, viegli berzējiet. Pēc tam sajauciet rīvēto cukuru ar lavandu ar atlikušo cukuru.
3. Izceptās churros bagātīgi apkaisiet ar cukuru un lavandu un pasniedziet ar šokolādi.