Cāļa gulašs ar sēnēm un maurlokiem, pasniegts ar spinātu biezeni

Cāļa gulašs ar sēnēm un maurlokiem, pasniegts ar spinātu biezeni

Tiek servēts priekš: 4
Pagatavošanas laiks 20-30
Cepeškrāsns
Katls
Mikroviļņu krāsns

Galvenā nepieciešamā sastāvdaļa

Sastāvdaļas

Aviko Mashed Potato Spinach 750 g
600 g cāļa krūtiņu
1 iepakojums (450 g) saldētu sēnīšu
200 g pavasara sīpoli (apmēram 5-6 gab.)
2 ēdamkarotes sviesta
200 ml krējuma 36%
1/2 glāze sausa baltvīna
2 glāzes dārzeņu buljona
Extra vergine olīveļļa
rozmarīna pāris zariņu
sāls un pipari

1. Sagrieziet cāļa krūtiņu kubiņos. Pannā apcepiet pavasara sīpolu ar sviestu un olīveļļu. Pievienojiet cāli un apcepiet to līdz zeltainai krāsai.
2. Pievienojiet apsaldējušās un kaltētās sēnes, kārtīgi samaisiet. Vāriet visu apmēram 5 minūtes. Pievienojiet vīnu un iztvaicējiet spirtu.
3. Pievienojiet sāli, piparus un timiānu. Ielejiet buljonu un vāriet vēl 10-15 minūtes.
4. Pievienojiet krējumu un vāriet, līdz mērce ir krēmīga.
5. Pagatavojiet biezeni saskaņā ar instrukcijām uz iepakojuma.

Uz šķīvja lieciet 4 ēdamkarotes / porcijas biezeņa un paslaciniet ar olīveļļu un nedaudz gulaša mērces. Pasniedziet gulašu atsevišķā traukā blakus biezenim.

Labs ieteikums:
Vai garšo? Izmēģiniet šo ēdienu ar mūsu tradicionālo biezeni (ar sviestu un pienu) vai ar burkānu biezeni!

Citas inspirācijas

Produktu ieteikumi