Kartupeļi ar dillēm un desu ar skābā krējuma mērci ar citronu un maurlokiem

Kartupeļi ar dillēm un desu ar skābā krējuma mērci ar citronu un maurlokiem

Tiek servēts priekš: 4
Pagatavošanas laiks 25
Cepeškrāsns
Katls
Mikroviļņu krāsns
Panna

Galvenā nepieciešamā sastāvdaļa

Sastāvdaļas

1 kartupeļu ar dillēm Aviko iepakojums
800 g baltas desas
3 ēdamkarotes rīvmaizes
2 zariņi rozmarīna
sāls, pipari, ķiploks
maurloki

1. Piespraudiet balto desu ar dakšu un dažas minūtes vāriet verdošā ūdenī.
2. Atdzesējiet un sagrieziet gabaliņos.
3. Bļodā sajauciet visas sastāvdaļas: sasmalcinātu desu, kartupeļus ar dillēm, sasmalcinātu ķiploku, rīvmaizi un rozmarīnu - garšojiet ar šķipsniņu sāls.
4. Pēc tam pārnesiet uz lielu karstumizturīgu trauku.
5. Cepiet konvekcijas krāsnī 20 minūtes 200°C temperatūrā.
6. Piecas minūtes pirms cepšanas beigām ieslēdziet grila opciju un cepiet ēdienu, lai iegūtu zeltainu krāsu.

Mērce:
1. Smalki sagrieziet maurlokus.
2. Sajauciet ar krējumu, citronu sulu un sāli.

Labs ieteikums:
Mērci pasniedziet atdzesētu!

Citas inspirācijas

Produktu ieteikumi