Franču mīklas kabatiņas pildītas ar kartupeļiem ar dillēm un kūpinātu lasi ar skābo krējumu un diļļu mērci

Franču mīklas kabatiņas pildītas ar kartupeļiem ar dillēm un kūpinātu lasi ar skābo krējumu un diļļu mērci

Tiek servēts priekš: 4
Pagatavošanas laiks 25
Cepeškrāsns
Katls
Mikroviļņu krāsns
Panna

Galvenā nepieciešamā sastāvdaļa

Sastāvdaļas

1 kartupeļu ar dillēm Aviko iepakojums
1 rullis franču mīklas
4 šķēles kūpināta laša
50 g krējuma siera
melnie pipari
citronu miza
pētersīļu zaļumi
smērēšanai: 1 ola
dekorēšanai: magoņu sēklas

Pildījums:
1. Lašu sagrieziet un ievietojiet bļodā.
2. Pievienojiet krējuma sieru, svaigi maltus melnos piparus, sasmalcinātus pētersīļus un citrona mizu.
3. Sajauciet un atstājiet.
4. Pagatavojiet kartupeļus saskaņā ar instrukcijām uz iepakojuma.
5. Mīklu izrullējiet un sagrieziet 12 vienādos kvadrātos.
6. Katras mīklas porcijas centrā ielieciet 1 tējkaroti pildījuma un 1 kartupeli.
7. Aizveriet kabatu, nospiežot malas ar dakšiņu.
8. Sasmērējiet vēderu ar izklātu olu un apkaisiet ar magoņu sēklām.
9. Cepiet pīrādziņus uzkarsētā krāsnī 200°C temperatūrā 15-20 minūtes.

Mērce:
Sajauciet krējumu ar dillēm, ķiplokiem, pievienojiet piparus un tējkaroti citrona sulas.

Labs ieteikums:
Ja mērce ir pārāk bieza, pievienojiet nedaudz piena.

Citas inspirācijas

Produktu ieteikumi