Atdzesēti kartupeļi - jauns!

Atdzesēti kartupeļi - jauns!

21.11.2019

Ar lielu prieku mēs piedāvājam jauno Aviko produktu līniju - atdzesētus kartupeļus trīs variantos: ar mizu, bez mizas un bez mizas ar dillēm. Prieks ir vēl lielāks, jo pirmo reizi Aviko Polijas patērētājiem piedāvā produktus, kas neietilpst saldētu produktu kategorijā.

Kāpēc Aviko atdzesēti kartupeļi?

VESELĪGA IZVĒLE
Atdzesēti kartupeļi nav nekādā veidā pārstrādāti. Ražošanas procesā Aviko kartupeļus, pēc rūpīgas mazgāšanas (un versijas bez mizas gadījumā - arī pēc nomizošanas), iesaiņo vakuumā ar sāls marinādi, pasterizē un pēc tam atdzesē. Tas ļauj saglabāt vērtīgus vitamīnus un minerālvielas. Ražošanā izmantotie kartupeļi tiek uzglabāti pēc iespējas tuvāk dabiskiem apstākļiem, bez nekādu ķīmisku augu aizsardzības līdzekļu izmantošanas, un visas kultūras, no kurām tie nāk, ir ekoloģiski tīras un saņem GLOBAL G.A.P. sertifikātu.

ĒRTĪBA UN LAIKA TAUPĪŠANA
Mūsu kartupeļi ir gatavi ēšanai tieši pēc noņemšanas no iepakojuma. Tie ir ideāls papildinājums mājas salātiem - tiem nav nepieciešams mizošana, vārīšana un atdzesēšana, bet tikai sagriešana mazākos gabaliņos. Pēc karsēšanas un garšvielu pievienošanas tie ir arī veselīgs un garšīgs, kā arī ātri pagatavojams papildinājums ēdieniem, kas pasniegti karstā veidā. Turklāt ērts iesaiņojums un iespēja uzglabāt ledusskapī pat līdz trīs mēnešiem nozīmē, ka varat tos vienmēr turēt tuvumā.

Aicinām!

Skatīt arī