Mini focaccia ar kartupeļiem bez mizas, šķiņķi, Provola sieru un baklažānu krēmu

Mini focaccia ar kartupeļiem bez mizas, šķiņķi, Provola sieru un baklažānu krēmu

Tiek servēts priekš: 12
Pagatavošanas laiks 30
Cepeškrāsns
Katls
Mikroviļņu krāsns
Panna

Galvenā nepieciešamā sastāvdaļa

Sastāvdaļas

Focaccia mīkla:
miltu 250 g
130 ml ūdens
20 ml Extra Virgin olīveļļas
žāvēta rauga iepakojums
1 tējkarote sāla

Pildījums:
1 kartupeļu bez mizas Aviko iepakojums
4 šķēles šķiņķa
50 g Provola siera

Baklažānu krēms:
2 baklažāni,
1 ķiploka daiviņa
2 pilnas ēdamkarotes fetas siera
30 ml Extra Virgin olīveļļas
baziliks
pipari
sāls

Mini focaccia:
1. Pagatavojiet kartupeļus saskaņā ar instrukcijām uz iepakojuma.
2. Izsijājiet miltus lielā bļodā.
3. Pievienojiet pārējās sastāvdaļas un samaisiet ar rokām.
4. Apkaisa dēli ar miltiem, pārnesiet masu un samīciet līdz gludai mīklai.
5. Izrullējiet mīklu apmēram 0,5 cm biezumā un izmantojiet gredzenu, lai izgrieztu 10 cm diametra riņķīšus, lai iegūtu 12 mini-focaccia (t.i. 24 riņķīšus!).
6. Katrā novietojiet porciju kartupeļu, šķiņķa un siera šķēli, pēc tam ar otru pārklājiet un kārtīgi salīmējiet malas.
7. Apcepiet teflona pannā 4 minūtes no katras puses.

Baklažānu krēms:
1. Baklažānu sagrieziet gareniski uz pusēm. Novietojiet uz cepešpannas ar cepamo papīru un ar dakšiņu sakāpiet.
2. Cepiet 220°C temperatūrā 30 minūtes laikā
3. Noņemiet baklažāna serdeni ar karoti un novietojiet mīkstumu caurdurī, lai noņemtu lieko šķidrumu. Ievietojiet baklažānu mīkstumu, fetas sieru, ķiplokus, baziliku, sāli, piparus un olīveļļu blenderī - pēc tam samaisiet.
4. Pirms pasniegšanas pagaidiet vienu stundu.

Citas inspirācijas

Produktu ieteikumi