Kartupeļi ar mizu, siļķi matjē, zaļajām pupiņām, ķiploku, piparmētru un skābo krējumu

Kartupeļi ar mizu, siļķi matjē, zaļajām pupiņām, ķiploku, piparmētru un skābo krējumu

Tiek servēts priekš: 4
Pagatavošanas laiks 15
Cepeškrāsns
Katls
Mikroviļņu krāsns
Panna
Bez lipekļa

Galvenā nepieciešamā sastāvdaļa

Sastāvdaļas

2 kartupeļu ar mizu paciņas
300 g svaigu zaļo pupiņu
1 ķiploka daiviņa
20 kaperi
4 siļķu filejas matjē
svaigas piparmētras un pētersīlis
Extra Virgin olīveļļa
citronu sula
sāls un pipari
4 ēdamkarotes krējuma

1. Nogrieziet pupiņu galus un nomazgājiet aukstā ūdenī.
2. Pēc tam tās novāriet sālītā ūdenī - atcerieties, ka pupiņām jābūt viegli al dente.
3. Vāriet kartupeļus saskaņā ar instrukcijām uz iepakojuma, atdzesējiet un ielieciet salātu bļodā
ar pupiņām, kaperiem un smalki sagrieztu matjē.

Pagatavojiet mērci:
1. Ielejiet traukā olīveļļu, mizotus un sasmalcinātus ķiplokus, pusi citrona sulas - vai, ja vēlaties etiķi, pievienojiet sāli, piparus un svaigus pētersīļus.
2. Noslēdziet trauku un labi sakratiet, lai veidotos viendabīga mērce.
3. Pirms pasniegšanas dārzeņus bagātīgi aplaistiet ar pagatavoto mērci un apkaisiet ar sasmalcinātiem pētersīļiem.

Labs ieteikums:
Katrā šķīvī uzklājiet ēdamkaroti krējuma.

Citas inspirācijas

Produktu ieteikumi