Tiksimies pie galda!

Aviko ražošana pāriet uz saulespuķu eļļu

No 2011. gada janvāra Aviko kartupeļu specialitāšu ražošanā sāka izmantot tīru saulespuķu eļļu

Saulespuķu eļļa ir augstas kvalitātes dabas produkts, kas dod vērtīgu ieguldījumu veselīgā uzturā. Ne mazāk kā 88% no saulespuķu eļļas veido mono nepiesātinātie un poli-nepiesātinātie tauki. Nepiesātinātie tauki palīdz samazināt holesterīna līmeni asinīs, tādējādi samazinot risku saslimt ar sirds slimībām.

Lēmums iepriekš apcep saulespuķu eļļā atspoguļo lēmumu ražot veselīgu un atbildīgu pārtiku. Šis solis ieliek Aviko Eiropas vadlīniju ietvaros, kas ļauj samazināt piesātināto tauku patēriņu. Bez tam, zeltainā un tīrā saulespuķu eļļa piedod kartupeļu produktiem sevišķi tīru garšu un pievilcīgu izskatu.


Iepērkot saulespuķu eļļu tikai no pārbaudītiem un uzticamiem piegādātājiem, Aviko var būt pārliecināts, ka produkcija ražota atbildīgi, kā arī pēc augstākās kvalitātes standartiem.

Bon Voyage!

Esi gatavs ceļojumam? Nenokāvē! Piedalies Aviko loterijā un laimē fantastiskas balvas!

Mamma Mia! Mammas Frī!

Dabīga garša! Ar miziņu! Līdzīgs īstam "mājas" produktam. Tādi ir jaunie Aviko frī kartuepļi "Mammas Frī". Uzklikšķini un uzzini vairāk!

Kas jauns?

BON VOYAGE loterijā!

Piedalies Aviko loterijā no 16/10 līdz 17/12 un laimē eksotisko ceļojumu 2 personām!